Behandelingen

Permanente make up voor lippen

Bij Lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een PMU apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen.

Met SPMU kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen. De lijnen kunnen minder zichtbaar worden door het veelvoudig laten toepassen van lipfillers of uitbraak van koortslip/Herpesvirus. Permanente make up is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make up lippen behandeling kunt doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers nemen.

Meest gestelde vragen

  • Geschikt voor alle lipvormen
  • Heel natuurlijk nude effect
  • Mooie zachte contouren
  • Wakker worden met perfecte lippen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid 
  • Geen littekens meer zichtbaar
  • Asymmetrische lippen
  • Correctie van een hazenlip/schisis
  • Bleke / koele lippen
  • Donkere lippen oplichten/lip enlightment
  • Voor degene die hun contouren van hun lippen kwijt zijn door fillers of Herpesvirus.
  • Smalle lippen
  •  

Gemiddeld duurt  Lippigmentatie behandeling 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de lippen voorteken. Samen kiezen we de juiste kleur. Indien jij akkoord gaat starten we met de behandeling. Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de  lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Het resultaat van permanente make up lippen gaat gemiddeld 3 jaar mee. De behandeling bestaat uit 2 sessies.

Vroeger werd een een liplijn getatoeëerd. Vaak werd deze te diep in de huid geplaatst waardoor het na een lange tijd kon verkleuren. Ook werden de lippen te veel omlijnd. Met de allernieuwste technieken zijn de resultaten van lippigmentatie erg natuurlijk. Zo worden de lippen niet veel omlijnd en proberen we vaak de eigen contouren van de lippen aan te houden. Tegenwoordig worden de lippen volledig gepigmenteerd met een zachte kleur. Dit geeft een natuurlijk effect. Het lijkt alsof de lippen mooi doorbloed zijn. 

Ja, Lippigmentatie is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Je kan 4 weken nadat fillers hebt genomen een behandeling bij ons nemen. En andersom, 2 weken na de lippigmentatie mag je weer fillers.

Zoals elke Spmu behandeling is ook lippigmentatie niet geheel pijnloos. De lippen worden worden vooraf verdoofd waardoor de behandeling aangenamer voelt dan zonder verdoving. Je mag 1 uur voor de behandeling paracetamol nemen. Geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen.

Wij hebben een ruim kleurassortiment. De kleur wordt samen bepaald tot de gewenste kleur is behaald. Alle pigmentkleuren kunnen gemengd worden. Breng gerust ook een lipstick mee dat je graag ziet!

Wanneer u een actieve koortsblaas op de lip heeft op de dag van uw behandeling, dan is het niet verstandig deze behandeling te laten doorgaan. Heeft u af en toe eens last van koortsblaasjes, dan neemt u best de Aciclovir pillen. Wij raden aan om 800 mg, 4 dagen voor uw behandeling te beginnen nemen tot 4 dagen na uw behandeling. Zodat u zeker geen opstoot van koortsblaasjes krijgt.

Een koortsblaasje is het herpes simplexvirus die voor altijd in je lichaam zit en bij trauma, moeheid of stress zich jammer genoeg ook laat zien. Vandaar het belang om de medicatie te nemen.

!Let op! Het moeten wel degelijk de pillen Aciclovir zijn, en niet de zalf. De zalf is enkel wanneer het te laat is en er reeds een koortsblaasje is. Het doel is dat er geen uitbraak van koortsblaasjes is. Best is wel dat u de pilletjes reeds 4 dagen voor uw behandeling bij ons neemt. Ga dus alvast langs bij uw apotheker.

Lippigmentatie afspraak maken

Wij werken alleen op afspraak. De beschikbaarheid van Shavely is online beschikbaar. Het maken van een afspraak kan eenvoudig online. 👇🏼